Linnenverhuur voor hotels, restauranten en catering

Onze linnenverhuur voor hoteliers en restauranten

Vandaag de dag heeft het kopen van eigen linnengoed als horecagelegenheid geen zin meer. Daarom biedt A&M Elis u de ideale formule voor het huren van linnengoed voor de horeca met haar complete assortiment textiel.

Voor hotelketens met een grote capaciteit bieden wij gepersonaliseerd linnengoed aan dat voldoet aan uw kwaliteitseisen, afhankelijk van de categorie van uw bedrijf.

Voor kleinere vestigingen hebben we onze formules speciaal aangepast en bieden we vaste tarieven aan voor huur/onderhoud of het ter beschikking stellen van gestandaardiseerd linnengoed. Op deze manier kunt u uw voorraad aan beschikbaar linnengoed vergroten of verkleinen op het moment dat het u het beste uitkomt, en dit binnen een zeer kort tijdsbestek. Hierdoor kunt u met name uw seizoensbehoeften beter beheren.

Heeft u ook een restaurant naast uw hotel? A&M Elis is hier om uw leven gemakkelijker te maken! Inderdaad, wij bieden u een breed gamma aan gestandaardiseerd tafellinnen aan.

Verhuur van tafellinnen voor restauranthouders

Ons aanbod van linnen voor hotels strekt zich ook uit tot restaurants door u gestandaardiseerd tafellinnen aan te bieden.

Onze zeer flexibele formule stelt u in staat om vanaf het begin een kortetermijnverbintenis aan te gaan.

Wij bieden u een gevarieerde keuze aan wit linnen, van klassiek tot modern en luxe linnen. Daarnaast bieden wij u ook andere kleuren tafellinnen aan, altijd in standaardmaten. Het is ook mogelijk om uw beschikbare voorraad elke maand te vergroten of te verkleinen.

Indien u zich voor langere tijd aan deze formule wenst te binden, zal u automatisch een zeer aantrekkelijke prijs voor het onderhoud van ditzelfde linnengoed worden voorgesteld, met behoud van dezelfde flexibiliteit die nodig is voor uw behoeften en gebruik.

Voor onze leveringen voeren we het volgende circuit uit in de Luikse regio, met A&M Elis Logistic vrachtwagen, deze rijdt langs Luik, Ans, Tilff en Visé, Aubel, Verviers, Pépinster …

Voorlopig heeft A&M Elis besloten om alleen de Luikse regio uit te geven voor de horecasector, vanwege de kleinere hoeveelheden linnengoed in deze sector en de invoering van de kilometerheffing.

Occasioneel linnenverhuur voor cateraars

U zit niet in de hotel- of restaurantbusiness? A&M Elis biedt ook linnengoedverhuur aan voor traiteurs, want elk evenement of banket dat u organiseert moet uniek zijn. Het zou echt een vergissing zijn om uw  linnengoed te kopen.

Daarom biedt A&M Elis occasionele tafellinnenverhuur aan. Zo kunt u de exacte hoeveelheid linnengoed bestellen in de kleur die uw klant heeft gekozen.

Wij stellen u een zeer belangrijke voorraad linnengoed ter beschikking. Vraag naar onze prijslijst inclusief huur voor maximaal een week, levering en onderhoud van het linnengoed.

Wacht niet langer en plaats uw bestellingen online via onze site. Als u voor de middag bestelt, ontvangt u de volgende dag uw wasgoed.

 

Vul deze service aan met ons aanbod voor werkkleding

Aanvullende diensten van de Elis-groep

Een innovatief en milieuvriendelijk bedrijf

Een familiebedrijf sinds 1950, altijd betrokken bij de textielverzorgingssector

Een bedrijf dat u een kwaliteitsservice garandeert